Search icon

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
From the dark corners of the hacker realm comes i_o. Combining dark electro sounds with heavy techno grooves and deep evolving melodies, i_o brings together dance music’s finest. With influences ranging from Deadmau5 to Sander Van Doorn, i_o is poised to take over the world’s main stages with driving sets that grasp and don’t let go. Having releases on Mau5trap, inHarmony Music, Spinnin Depp and Bite This, as well as co-signs from deadmau5, Tommy Trash, and Jauz, expect to see i_o on flyers everywhere in the upcoming months.
Shows
I_O
I_O

Prijs op aanvraag

Genres
Techno

Videos
 • Ferreck Dawn
  Ferreck Dawn

  Op aanvraag Techno DJ's

  ElektroHouse
 • Watermät
  Watermät

  Op aanvraag Techno DJ's

  HouseTechno
 • Darius Syrossian
  Darius Syrossian

  Op aanvraag Techno DJ's

  ElektroHouse
I_O boeken doe je zelf!
Techno DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Techno DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is I_O beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Techno DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat I_O liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van I_O wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je I_O boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Techno DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.