Search icon

DJ's
Nederlands
Engels
Spaans
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Energieke show met diepe basslines en hoogwaardige kwaliteits tracks die ik zelf heb geproduceerd en live in elkaar mix. Je moet hier echt denken aan een mainstream stijl tech-house waar ik de hele vloer mee opschud en zorg voor een avond die niet snel vergeten zal worden!
Shows:
 • Tech House Club ShowVanaf450
Genres
DanceHouseTechnoTrance

Videos
 • Brian Cross
  Brian Cross

  Op aanvraag House / Club DJ's

  House
 • D'Light
  D'Light

  Op aanvraag House / Club DJ's

  AllroundDance
 • AdelicFunk
  AdelicFunk

  Vanaf285 House / Club DJ's

  DiscoFunk

Iggy boeken doe je zelf!

House / Club DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House / Club DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Iggy beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House / Club DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Iggy liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Iggy wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Iggy boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.