Search icon

iMagic - Close up Magic in een modern jasje

iMagic - Close up Magic in een modern jasje

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Magie gaat ook met zijn tijd mee. Dat bewijst Bart met zijn iMagic. Op humoristisch wijze goochelt Bart met zijn telefoon en iPad. Magie gaat ook met zijn tijd mee. Dat bewijst Bart met zijn iMagic. Op humoristisch wijze goochelt Bart met zijn telefoon en iPad. Een combinatie van het traditionele close up magic en iMagic maken een optreden van Bart speciaal.
Wanneer Imagic?
Omdat de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd zijn wordt iMagic veel ingezet bij openingen en presentaties. Of gewoon tijdens een gezellige feestavond of tijdens een receptie.
Shows
iMagic XL - Close up Magic in een modern jasje
iMagic XL - Close up Magic in een modern jasje

Vanaf1295


Videos
 • Powershow
  Powershow

  Vanaf1750 Illusionisten

 • Niek & Guy
  Niek & Guy

  Vanaf750 Illusionisten

 • RISK: Parlour Magic
  RISK: Parlour Magic

  Vanaf450 Illusionisten

iMagic - Close up Magic in een modern jasje boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is iMagic - Close up Magic in een modern jasje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat iMagic - Close up Magic in een modern jasje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van iMagic - Close up Magic in een modern jasje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je iMagic - Close up Magic in een modern jasje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.