Search icon

ImproBattle Show

ImproBattle Show

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

ImproBattle verstevigt het fundament van kwetsbare jongeren en volwassenen via improvisatietheater. Door improvisatie versterken we sociale vaardigheden en verminderen we sociaal emotionele problematiek. De winstmarge op boekingen van ImproBattle worden besteed voor de ideële doelstellingen van Stichting ImproBattle. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u geeft onze deelnemers de kans zich te ontwikkelen én uw bijeenkomst wordt inhoudelijk versterkt. Bent u op zoek naar een unieke, actieve en humoristische touch aan uw bijeenkomst, conferentie of teamdag. Dan bent u bij ImproBattle aan het juiste adres! U kunt ons inhuren voor een voorstelling of een workshop en daarmee bijdragen aan uw eigen en onze sociaal-maatschappelijke doelstelling! Met de opbrengst financieren we een deel van onze trainingen aan kwetsbare jongeren. Het inhuren van ImproBattle past daardoor prima in een MVO-kader.

IMPROBATTLE IMPROVISATIE SHOW

Shoot the messenger! Alleen al daarom is improvisatietheater een ideale bliksemafleider om een boodschap te vertellen. ImproBattle weet als geen ander, met een bijzondere cast, een energieke en humoristische improvisatieshow te geven rondom een bepaald thema. Voor een groot of klein publiek. Als warming-up, als start of een samenvatting aan het eind van de dag. De spelers van ImproBattle weten uw publiek te vermaken en te raken met hun eigen improvisatie show.
Shows
ImproBattle Show
ImproBattle Show

Vanaf1415


 • Erik Hulzebosch
  Erik Hulzebosch

  Vanaf2995 Presentatoren

  Levenslied / volks
 • Presentatie door Fred Zuiderwijk
  Presentatie door Fred Zuiderwijk

  Vanaf725 Presentatoren

 • Anneke Blok
  Anneke Blok

  Op aanvraag Presentatoren

ImproBattle Show boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct ImproBattle Show online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van ImproBattle Show net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is ImproBattle Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat ImproBattle Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van ImproBattle Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je ImproBattle Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.