Search icon

Improvisatietheater The Big Mo

Improvisatietheater The Big Mo

Comedians and cabaretiers
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De perfecte cabaret show voor jouw bedrijf. Met veel humor, plezier en aandacht voor inhoud inspireert The Big Mo het publiek. Interesse? Boek dan nu The Big Mo op TotalBookings! THE BIG MO zet theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes. Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt. The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is de kracht van bedrijfstheater.

Talkshow of Meespeelvoorstelling op Maat

Een geïmproviseerde cabaretshow met uw bedrijf in de hoofdrol. De gasten zijn medewerkers uit uw bedrijf, van postkamer tot directie. De show is compleet met reclames, soaps, films en komedies. Het is net een avond TV kijken en lekker zappen. Een complete voorstelling met muziek, improvisatie en spel, mogelijk rondom elk gewenst thema.

Voorstelling op maat en Workshop teambuilding

Improvisatietheater leent zich perfect voor teambuilding. Ze leren de basis van improvisatie, en The Big Mo maakt van uw groep een team en laat de deelnemers in hoog tempo samenwerken, improviseren en pret maken. De workshop teambuilding werkt omdat improvisatietheater gericht is op doelgerichte samenwerking. Uw team gaat elkaar versterken door de ideeën van de ander krachtiger te maken en zo elkaar te laten schitteren. Een positieve ervaring, met veel humor. The Big Mo mocht al honderden teamleden samenbrengen. Uw team ook? De laagdrempelige workshop teambuilding bevordert de samenwerking en laat onvermoede talenten en capaciteiten tot bloei komen. Zo ontdekken de deelnemers pas goed waar zij én hun team toe in staat zijn. Een bijzonder leuke en positieve ervaring die zij ook meenemen in de dynamiek van hun dagelijks werk. The Big Mo zorgt voor scherpe liedteksten en sketches en laat het publiek regelmatig aan bod komen. Een ideale teambuilding in combinatie met theatraal vermaak.

Bedrijfstheatermatch

Een dynamisch concept welke u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, de ervaren acteurs en muzikanten van The Big Mo laten inhoud en humor voorop staan. The Big Mo zorgt ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen. Bedrijfstheatermatch is geschikt voor groepen vanaf 8 personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten. Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op. conferenties, teamdagen, productpresentaties, training
Shows
Improvisatietheater The Big Mo
Improvisatietheater The Big Mo

Vanaf2450


Video’s
 • Bokoesam
  Bokoesam

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

  HipHopRap
 • Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)
  Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

  Vanaf395 Presentatoren

  AllroundCeremonie
 • Jan Douwe Kroeske
  Jan Douwe Kroeske

  Vanaf3000 Presentatoren

Improvisatietheater The Big Mo boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Improvisatietheater The Big Mo online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Improvisatietheater The Big Mo net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Improvisatietheater The Big Mo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Improvisatietheater The Big Mo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Improvisatietheater The Big Mo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Improvisatietheater The Big Mo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.