Search icon

Ingrid Jansen

Ingrid Jansen

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ingrid Jansen werkt als presentatrice en dagvoorzitter voor tv, radio en (online) events. Ingrid is een mensen mens met een groot empathisch vermogen en interesse in de verhalen en drijfveren van anderen. Ze geniet ervan dat ze als presentatrice/dagvoorzitter kan helpen andere hun verhaal te kunnen laten vertellen en over te brengen. Ingrid heeft door haar 15 – jaar media-ervaring ook veel voorbeelden die ze graag deelt om hiermee andere te inspireren, motiveren of van haar fouten te laten leren. Als kersverse moeder weet ze als geen ander hoe het is om alle ballen in de lucht te houden, ambities na te blijven jagen en ook nog lekker in je lijf te blijven zitten.
Shows:
 • Presentatrice en dagvoorzitter Vanaf1250

Videos
Foto's
 • Gierige Gasten
  Gierige Gasten

  Op aanvraag Presentatoren

 • Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic
  Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic

  Vanaf895 Presentatoren

 • Marc van der Linden
  Marc van der Linden

  Op aanvraag Presentatoren

Ingrid Jansen boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ingrid Jansen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ingrid Jansen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ingrid Jansen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ingrid Jansen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.