Search icon

Isa Hoes

Isa Hoes

Dagvoorzitters
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Isa Hoes studeerde af aan de Toneelacademie van Maastricht. In het theater was zij te zien in o.a. De Gelukkige Huisvrouw, Joke, Volmaakt Geluk, Succes, Emily’s Revenge, De minnaar en Menelaos. Begin jaren negentig wordt Isa bekend bij een groot publiek door haar rol in de dagelijkse drama-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook speelt zij in series als Verborgen Gebreken, Rozengeur & Wodkalime, All Stars – De Serie, Vrouwenvleugel en Medisch Centrum West. Isa is te zien in diverse bioscoopfilms, zoals ALIBI van Johan Nijenhuis en All Stars van Jean van de Velde en de korte film Darkling van Pieter Kuijpers. Isa is ook een veelgevraagde stem voor commercials, luisterboeken en animatiefilms als Een Luizenleven en The Grinch. In 2011/2012 staat Isa samen met Daniel Boissevain in de Nederlandse theaterbewerking van When Harry met Sally. Ook speelt ze een gastrol in de populaire politieserie Flikken Maastricht en spreekt ze een van de Nederlandse stemmen in voor de 3D-animatiefilm De Lorax en het verdwenen bos. In 2012 speelt ze in het toneelstuk Verlies, gebaseerd op het werk van Nicci French. Ze is te zien in de tv-serie Lieve Liza, speelt een rol in de tv-film Ballast en spreekt de stem in van Moeder Pluis voor Nijntje de Film. Ook neemt ze een hoofdrol op voor de speelfilm Chez Nous van Tim Oliehoek. April 2013 verscheen het boek Doordraven en overeind blijven, een bundeling van de columns die Isa en Barry Atsma schrijven voor de Kek Mama. Isa’s boek Toen ik je zag, een verhaal over haar overleden man Antonie Kamerling, verscheen in 2014 en werd een groot succes.
Shows
Isa Hoes
Isa Hoes

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Dirk Zeelenberg
  Dirk Zeelenberg

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Hans Kraay Jr.
  Hans Kraay Jr.

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Astrid Joosten
  Astrid Joosten

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Isa Hoes boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Isa Hoes online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Isa Hoes net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Isa Hoes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Isa Hoes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Isa Hoes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Isa Hoes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.