Search icon

Isabella Scholte

Isabella Scholte

Artiesten
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Sopraan Isabella Scholte komt uit een muzikaal nest, haar ouders kennen elkaar van een studentenkoor. Isabella kreeg aanvankelijk pianoles van haar moeder en later van Pop de Vos. Ze behaalde haar diploma klassiek zang aan het Rotterdams Conservatorium, en studeerde opera en Duitse liedzang aan de Hochschule für Musik in Dresden. Ze heeft zanglessen gekregen van o.a. Trudi Koeleman, Wendela Bronsgeest, Frans Huyts, Sylvia Schlütter, Carolyn Watkinson, Hilary Reynolds, Lucie Frateur en thans van Wieke van Wingerden. Ze is gecoacht in de liedzang door Kelvin Grout, heeft acteerlessen gevolgd van Lucas Borkel en Mara Otten en deelgenomen aan meerdere Masterclasses, o.a. van Philippe Hüttenlocher, Meinard Kraak, Elly Ameling en Rosemary Hardy. Ze beheerst een breed repertoire en zingt verschillende stijlen, in binnen- en buitenland en op voor- en achtergrond. Zo heeft ze in verscheidene opera’s gezongen ('Nabucco', 'Die Zauberflöte’, ’The Medium’ van Menotti geregisseerd door David Prins), ze zong voor de radio o.a. de ’Petite Messe Solemnelle’ van Rossini en ’Das Buch der Hängenden Garten’ van Schönberg met pianist Kelvin Grout, maar ook stond ze met Within Temptation in het Sportpaleis van Antwerpen. Ze zong in de musicals ‘Elisabeth’ en ‘Titanic’ van Joop van den Ende, waar ze als swing bijna alle rollen vertolkte en bovendien vocal coach was (Titanic) en doet cabaret optredens met oud-leden van Cabaret Ivo de Wijs, Jasper Scholte en haar oom Pieter Nieuwint. Ze heeft gezongen o.a. voor Kofi Anan, het Koningshuis, de burgemeesters Peper, Balkenende en Jorritsma, voor Johan Cruyff, stond in De Wereld Draait Door en het Nationale Songfestival. Ze staat op vele verscheidene CD’s zoals van Miss Montreal en Ben Saunders en het KUB-cabaret, staat in theaters en soleert bij diverse koren en muziekgezelschappen. Ze maakt deel uit van het close-harmony-trio Noblesse Oblige en van The ChooChoos, waar ze ook voor arrangeert. Met harpiste Petra Rosa als 'Duo Bella Rosa' zingt zij overwegend klassiek repertoire, ze zingt Italiaanse en Franse liederen en aria's met accordeonist Jaap Somsen als 'Bacio Musicale' en doet optredens in 'The White Dress'. Ze geeft pianolessen aan kinderen en zanglessen en workshops aan volwassenen. Isabella maakt indruk door haar warme persoonlijkheid en weet feilloos de juiste snaar te raken, op elke gelegenheid. Ze maakt verbinding met het instrument dat ze tot in de finesses beheerst, haar stem. Zie onder 'links' een aantal van haar bezigheden.
Shows
Isabella Scholte
Isabella Scholte

Prijs op aanvraag

Genres
KlassiekOpera

Videos
 • Marga Bult
  Marga Bult

  Vanaf1750 Zangeressen

  AllroundCeremonie
 • Kris Berry
  Kris Berry

  Op aanvraag Zangeressen

  JazzLatin
 • Deborah Bonham
  Deborah Bonham

  Op aanvraag Zangeressen

  BluesRock
Isabella Scholte boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Isabella Scholte beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Isabella Scholte liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Isabella Scholte wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Isabella Scholte boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.