Search icon

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De rapper Ismo, geboren op 12 februari 1990 in Breda, kwam op zijn dertiende in aanraking met rapmuziek door het nummer Changes van 2Pac. Die rapte hij zo mee en maakte zelfs een Nederlandse tekst erop! Op zijn 22ste pakte Ismo het rappen echt op en nam hij samen met zijn neef Achmedos sessies op, die hij op YouTube plaatste. Later deed Ismo ook sessies voor het YouTube kanaal van Zonamo Underground. Deze sessies waren in korte tijd over de miljoenen views! In 2014 brak Ismo door met zijn single #Eenmans, die hij in eigen beheer uitbracht op YouTube. Ook deze ging snel over de miljoen. Zijn flow wordt wel omschreven als “snel, kaal en hard” en ook wel als “energiek en aanstekelijk agressief”. In zijn teksten richt hij zich op het leven van de straat en daarnaast ook op politieke onderwerpen. Zijn debuutalbum De waarheid kwam bij iTunes op nummer 1 binnen. Meerdere YouTube-video’s werden miljoenen keren bekeken, waaronder #Eenmans, Kan Niet Hangen ft. Sevn Alias & MocroManiac en Morocash. In 2016 bracht Ismo zijn tweede album uit, Nu of nooit, met samenwerkingen van o.a. Boef, Kempi en Frenna. Ook in 2017 staat Ismo niet stil en brengt hij het album De Waarheid 2 uit, waar Lijpe en de Vlaamse rapper Soufiane Eddyani opstaan.
Shows:
 • IsmoPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • FATA
  FATA

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Zefanio
  Zefanio

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Valsbezig
  Valsbezig

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

Ismo boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ismo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ismo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ismo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ismo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.