Search icon

Ivar Oosterloo

Ivar Oosterloo

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ivar schrijft vanaf zijn dertiende zijn eigen muziek. Hij heeft verschillende muziekstijlen geprobeerd en zat in een groep samen met Ferry Doedens. Een ding is duidelijk; pop / soul is helemaal zijn genre! Met het nummer ‘Breakeven’ wist Ivar Oosterloo een positie te bemachtigen in de iTunes Download Top 100.
Shows
Ivar Oosterloo
Ivar Oosterloo

Prijs op aanvraag

Genres
Pop

Videos
 • Rein Mercha
  Rein Mercha

  Vanaf2495 Zangers

  Allround
 • Denys
  Denys

  Vanaf375 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Glenn de Koning
  Glenn de Koning

  Vanaf595 Zangers

  FeestLevenslied / volks
Ivar Oosterloo boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ivar Oosterloo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ivar Oosterloo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ivar Oosterloo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ivar Oosterloo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.