Search icon

Jack Kunkels

Jack Kunkels

Artiesten
Nederlands
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jack Kunkels heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd zong hij altijd de lead zang in het kerkkoor bij de zusters op internaat, zijn zangzuster zij altijd Sjakie jij wordt later zanger. Jack brak door met de hits ” Gooi die remmen los ” ,Veronica ,Sofie,Vandaag, Blijf zoals je bent en De mooiste tijd van het Jaar Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of stadsfeest is: Jack Kunkels maakt er altijd weer een feest van. Van eigen repertoire 70/80 tot aan de bekende oldies, en gezellige feest & sfeermuziek.Jack Kunkels heeft het allemaal in zijn repertoire zitten.
Shows:
 • Jack KunkelsVanaf595
Genres
Eighties / 80´sFeestPopSeventies / 70`sLevenslied / volks

Videos
Foto's
 • Nick Nicolai
  Nick Nicolai

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
 • René van Beeten (André Hazes imitator)
  René van Beeten (André Hazes imitator)

  Vanaf995 Zangers

  Levenslied / volksTribute
 • Chef Soldaat
  Chef Soldaat

  Op aanvraag Zangers

  Carnaval

Jack Kunkels boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jack Kunkels beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jack Kunkels liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jack Kunkels wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jack Kunkels boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.