Search icon

Jaman

Jaman

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Jaman is afkomstig uit Deventer en treedt al enige jaren met veel succes op. In eigen beheer bracht hij reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog op YouTube. Het lied “Ik wil een goede vader voor je zijn” is inmiddels al bijna een half miljoen keer bekeken! In 2011 verschijnt de single: “Gewoon weer opnieuw“. Een prachtige ballade die door Jaman met veel gevoel wordt vertolkt. Begin 2012 verrast Jaman vriend en vijand met een bijzonder single. Een reggaenummer, dat door Jaman met zijn specifieke stemgeluid zeer mooi wordt vertolkt. De titel van dit nummer is: “Dat ging snel voorbij“. In april 2012 verschijnt het eerste CD Album van Jaman. De titel van het album is “In mijn dromen“. Op dit album staan onder andere de hits: “Laat Me Los, Laat Me Vrij“, “Gewoon Weer Opnieuw” en ”Overal Ter Wereld“. In 2013 komt Jaman wederom met prachtige singles: ”Spoken bestaan niet”. Een lied dat nostalgische gevoelens naar de kindertijd oproept. Ook deze single krijgt in korte tijd veel ‘hits’ op YouTube en staat binnen no time hoog in de diverse hitparades. Ook het mooie “Waarom” doet het geweldig. Op 25 januari 2014 wordt in het afgeladen uitgaanscentrum De Ster in Nieuwkuijk, het tweede CD- Album van Jaman gepresenteerd. Voor een uitzinnig publiek van meer dan 1000 man neemt Jaman het eerste album in ontvangst. Op dit album getiteld “Gewoon geluk” staat de hit: ”Blikken of blozen” . Het jaar 2015 begint voorspoedig voor Jaman. De nieuwe single “Zwevend op wolken” komt moeiteloos alle hitlijsten binnen. Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Bovendien is Jaman een zeer enthousiaste persoonlijkheid die moeiteloos een geweldig “feest” neerzet en die mede dankzij zijn pet overal herkenbaar is.
Shows
Jaman
Jaman

Vanaf1695

Genres
Levenslied / volks

Video’s
 • Ben Cramer
  Ben Cramer

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
 • Eddy 2-Force
  Eddy 2-Force

  Op aanvraag Zangers

  Eighties / 80´sFeest
 • Tom Haver
  Tom Haver

  Vanaf895 Zangers

  AllroundApres-ski
Jaman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Jaman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Jaman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jaman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jaman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jaman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jaman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.