Search icon

Jan van Oort – Saxofonist

Jan van Oort – Saxofonist

Muzikanten
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Onlangs schitterde Jan nog in de indrukwekkende Ziggo Dome. Met zijn intense sound weet hij keer op keer mensen diep te raken. ProRail, Hilton, DHL, ESA, Min. BZ, en Nationale Nederlanden zijn een greep uit Jan's cliënten. Zijn talent heeft al vele landen veroverd, waaronder Nigeria, Bali, het Caribisch gebied, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en België.

Met zo'n schat aan ervaring de perfecte keuze om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.
.

REPERTOIRE.
Ziet u onder het zeer veelzijdige repertoire van Jan, met als specialiteit zijn excellente freestyle. 

OPDRACHTGEVER
Jan streeft ernaar dat zijn muziek naadloos aansluit bij uw wensen. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel, daarom hecht hij veel waarde aan goed contact met de opdrachtgever.

SAX & DJ
Jan werkt al jaren samen met vaste DJ's, en staat ook open voor uw eigen DJ. DJ's spelen een cruciale rol op dansfeesten, maar kunnen ook een waardevolle bijdrage leveren aan meer ingetogen sferen. Ook speelt Jan alleen en draait dan zelf de muziek en levert hij ook de geluidsinstallatie.
Let op: Genoemd bedrag is voor 1 uur excl DJ, excl reiskosten en excl installatie. Btw 9% ex bedrijven

Shows
Saxofoonact | 1e video
Saxofoonact | 1e video

Vanaf350

Jan & DJ |  2e video
Jan & DJ | 2e video

Vanaf950

Jan & DJ | 3e video
Jan & DJ | 3e video

Vanaf950

Genres
DanceFunkHouseJazzLatinAchtergrondmuziekAllroundBluesDance ClassicsDiscoEighties / 80´sElectro HouseHipHopInstrumentaalNineties / 90`sRnBSoulTechnoTop 40Apres-skiElektroFeestInteractief / Op verzoekMetalPopProgressive houseRapReggaeRockSalsaSeventies / 70`sSixties / 60`sSkaTranceUrbanZeroes / oo`s

Foto's
 • Candy Dulfer
  Candy Dulfer

  Op aanvraag Saxofonisten

 • Fenna V.
  Fenna V.

  Vanaf201 Saxofonisten

  AchtergrondmuziekCeremonie
 • Franklyn S on Sax
  Franklyn S on Sax

  Vanaf475 Saxofonisten

Jan van Oort – Saxofonist boeken doe je zelf!
Saxofonisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Saxofonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jan van Oort – Saxofonist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Saxofonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jan van Oort – Saxofonist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jan van Oort – Saxofonist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jan van Oort – Saxofonist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Saxofonisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.