Search icon

Janis Joplin look-a-like

Janis Joplin look-a-like

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zangeres Pearl treedt ook op als “look a like” Janis Joplin en zet met dit optreden een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren ‘60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. De grote gelijkenis ligt zowel in de stem van Janis als op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. Zij verzorgt geheel in stijl als bandartiest een gastoptreden als Janis Joplin Haar begeleiding bestaat uit professionele orkestbanden. Zangeres Pearl heeft nationale bekendheid gekregen na haar overwinning in 2005 van de Songcontest “In De Huid Van” bij Talpa met haar vertolking van Janis Joplin, alles klinkt zoals we dat kennen van Woodstock en LP’s: Dynamisch, krachtig, energiek en sensationeel. De hand over hand toenemende populariteit ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Janis Joplin.
Shows
Janis Joplin look-a-like
Janis Joplin look-a-like

Vanaf600

Genres
Sixties / 60`sTribute

Videos
 • Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer
  Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

  Op aanvraag Imitators

  FeestLevenslied / volks
 • Cees Geluk (Joe Cocker imitator)
  Cees Geluk (Joe Cocker imitator)

  Vanaf1395 Imitators

  AllroundEighties / 80´s
 • André Hazes Sing Along Show
  André Hazes Sing Along Show

  Vanaf1395 Imitators

  Interactief / Op verzoekLevenslied / volks
Janis Joplin look-a-like boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Janis Joplin look-a-like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Janis Joplin look-a-like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Janis Joplin look-a-like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Janis Joplin look-a-like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.