Search icon

Jasmine Sendar

Jasmine Sendar

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jasmine Sendar (Willemstad 1977, Curaçao) kan een echt multitalent genoemd worden. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en model. Jasmine is geboren op Curaçao. Ze begon haar carrière als model en won diverse miss-verkiezingen, waaronder Miss Beautiful Black in 1997. Naar aanleiding daarvan vertegenwoordigde ze Nederland in datzelfde jaar bij de Model of the Year verkiezingen in Amerika. Acteerwerk Jasmine besloot daarna gehoor te geven aan haar acteerambities. Ze brak door bij het grote publiek met haar rol van Bibi Zuidgeest in de soap Goudkust. Na Goudkust maakte ze de overstap naar de populaire soap ONM (Onderweg naar Morgen) waarin ze de rol van zuster Kyra Isarin vertolkte. Na 8 jaar in ONM verliet ze de soap en was ze te zien in diverse series en producties, waaronder Jong Zuid (de eerste fotosoap van Nederland die via internet en mobiele telefoon gevolgd kon worden), Costa!, Bon Bini Beach, Het Klokhuis en de Belgische miniserie Oud België. Jasmine speelde in diverse films, waaronder een hoofdrol in de hitfilm Volle Maan en een bijrol in de Amerikaanse productie Mindhunters, met o.a Christian Slater. Ook is Jasmine haar stem te horen in RTV reclamecampagnes van diverse A-merken. Van maart t/m mei 2013 speelde Jasmine in de dagelijkse soap Malaika op RTL 5. Zij vertolkte in de serie de rol van Luciel, een ervaren medewerker van het zorgcentrum ‘Malaika’. Daarnaast was Jasmine in het 24e seizoen van de late night show zo:RAYMANN te zien als het terugkerende personage Coassistencia, de assistente van Jörgen Raymanns alter ego Edsel bij het spel ‘Ken je ABC’. Presentatrice Vanaf januari 2013 was Jasmine wekelijks te zien in De Grote Vakantie Show op SBS 6. Ook presenteert zij evenementen. Zo heeft zij in het verleden o.a. de Fashion Lounge Awards, Black Magic Woman Festival en Het Concert Gebouw Open gepresenteerd.
Shows
Jasmine Sendar
Jasmine Sendar

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundPop

Videos
 • Kim-Lian van der Meij
  Kim-Lian van der Meij

  Op aanvraag Presentatoren

 • Inge Ipenburg
  Inge Ipenburg

  Vanaf2500 Presentatoren

 • Presentator Jeroen van den Berg
  Presentator Jeroen van den Berg

  Vanaf700 Presentatoren

Jasmine Sendar boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jasmine Sendar beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jasmine Sendar liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jasmine Sendar wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jasmine Sendar boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.