Search icon

Jazz de Ville Roadshow

Jazz de Ville Roadshow

Drive-in shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jazz de Ville is het online jazz platform van Nederland met 4 streams: Jazz, Groove, Dance & Chill. Jazz, opgericht door de vermaarde jazz dj Maestro. De Jazz de Ville Roadshow wordt regelmatig geboekt voor bedrijfsfeesten, events, presentaties etc. Geschikt voor zowel achtergrond muziek als een swingende show met 1 van onze dj's. Ook aan te vullen met live artiesten. Daarnaast is ook geluid en licht bij ons te regelen.
Shows:
 • Jazz de Ville RoadshowVanaf2000
Genres
DanceJazz

 • Dinges Enzo
  Dinges Enzo

  Vanaf445 Allround

  AllroundBlues
 • JetSet
  JetSet

  Op aanvraag Allround

  AllroundEighties / 80´s
 • Blacklight 90’s & 00’s Party
  Blacklight 90’s & 00’s Party

  Vanaf625 Allround

  Nineties / 90`sZeroes / oo`s

Jazz de Ville Roadshow boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jazz de Ville Roadshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jazz de Ville Roadshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jazz de Ville Roadshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jazz de Ville Roadshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.