Search icon

Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC

Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Kirsten’s Crew (afgekort K.C.) is een veelzijdige en professionele band, die varieert in bezetting en samenstelling. Een ding is zeker: het is Sax + sax/piano, sax/piano/bas of sax/piano/bas/drums. Heerlijke jazzmuziek, maar met een knipoog naar de popmuziek! Kirsten’s Crew speelt o.a. in de stijl van de populaire jazz quartets uit de jaren ’50 en ’60, denk aan: Art Pepper, Cannonball Adderley, Dave Brubeck en Miles Davis. Naast deze ‘oudere’ stijl laat het kwartet zich ook graag in een wat moderner jasje horen met nummers van o.a. Fred Hersch en Rick Margitza. Diverse stijlen, van jazz standards tot aan bossa nova’s, maar ook prachtige ballads, pop- en funky nummers. Geschikt voor: receptie, jubileum, diner, privéconcerten, jazzconcerten, jazzfestivals. Door de kleine bezetting zijn we flexibel! Zowel in opstelling, ruimte, als ook op dynamisch vlak kan K.C. vele kanten op.
Shows
Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC
Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC

Vanaf800

Genres
JazzPopSixties / 60`s

 • 3VIOLAS
  3VIOLAS

  Vanaf450 Trio's

  Klassiek
 • De Kraaien
  De Kraaien

  Op aanvraag Trio's

  HipHopPop
 • Funfare
  Funfare

  Vanaf1275 Trio's

  CarnavalFeest
Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC boeken doe je zelf!
Trio's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trio's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.