Search icon

Jebroer

Jebroer

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jebroer is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit. Opgevoed door twee vrouwen, was hij al op jonge leeftijd de man in huis. Hoewel hij in zijn tienerjaren voor zijn omgeving soms onhandelbaar was, veranderde de goedlachse familieman dankzij zijn open houding in ieders grote broer. Van zijn eigen broertje en zusje, maar ook van vrienden, kennissen, de straat en van jou. Jebroer is er voor iedereen en is vastberaden om te blijven. Nadat Jebroer in het verleden o.a. een groep vormde met stadsgenoot Keizer, belandde de rapper uiteindelijk in de studio bij producer Boaz van de Beatz. Het collectief rondom Boaz, Nouveau Riche, sloot hem in de armen en kort hierop volgden de eerste releases. Met Boaz als vaste partner achter de knoppen, verschenen nummers als 'Btje vliegen tog', 'Van een andere moer' en 'Vriendje'. Jebroer toont zich goudeerlijk, maar in your face en duidelijk hoorbaar op straat opgegroeid. De videoclips bij de aanstekelijke, elektronische hiphoptracks zijn goed voor honderdduizenden views op YouTube. In 2011 levert Jebroer met vijf nummers een bijdrage aan het groepsalbum 'Alziend Oor' wat op Nouveau Riche Music verschijnt. Lovende kritieken, energieke liveoptredens en knotsgekke sessies bij radio en TV worden dat jaar bekroond met een State Award voor de 'Beste groep'. Jebroer werkt met Nouveau Riche-collega Mr Polska samen op diens EP en album en gaat vervolgens met hem mee op tournee. Samen touren ze tot twee keer toe uitgebreid langs poppodia en festivals in Nederland en België. Hoogtepunten zijn optredens op festivals als Solar, Paaspop, Noorderslag en meerdere Bevrijdingsfestivals.
Shows
Jebroer
Jebroer

Prijs op aanvraag

Genres
HardcoreHardstyleRapUrban

Videos
 • Murda
  Murda

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Jonna Fraser
  Jonna Fraser

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Gio
  Gio

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
Jebroer boeken doe je zelf!
Rappers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jebroer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jebroer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jebroer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jebroer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Rappers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.