Search icon

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Alias Jeffrey Oud ooit begonnen als drummer maar al snel de leadzanger van een coverband. Vervolgens vertrok Jeff voor 5 jaar naar Gran Canaria ,alwaar hij al zingend en biertappend de toeristen wist te vermaken. Maar het vaderland lonkte hem terug om zijn zangcarierre in het Nederlands voort te zetten en met succes. Na vele optredens en een paar in eigen beheer uitgebrachte singles was hij klaar voor het grote werk. Naar aanleiding van de single “’t is niet voorbij”, waarvan de clip regelmatig op TV Oranje te zien was, werd Jeff benaderd om een reclame tune in te zingen voor een grote bank. Door de perfecte klik tussen Jeff en de producer van “Soundsight” (Pieter Straatman) is er een vast samenwerkingsverband tot stand gekomen. Momenteel werkt Jeff met Pieter aan een album en werd de single “Als een paling boven water” al zeer veel gedraaid en meer dan 500.000 keer beken op YouTube Jeff was zelf verantwoordelijk voor de tekst die maar liefst 24 titels van Volendamse hits bevat. Prominente Volendamse artiesten zijn zeer vereerd met zijn nieuwste single die een ode is aan het Volendams muziektalent en schatten zijn kansen zeer hoog in. Inmiddels heeft de single al diverse noteringen in de nationale hitlijsten bereikt.
Shows
Jeff
Jeff

Vanaf850

Genres
FeestFoutLevenslied / volks

Videos
 • Gino Politi
  Gino Politi

  Op aanvraag Zangers

  KlassiekOpera
 • Johnny Romein
  Johnny Romein

  Vanaf995 Zangers

  FeestFout
 • Julian Thomas
  Julian Thomas

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
Jeff boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jeff beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jeff liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jeff wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jeff boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.