Search icon

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge

Comedians and cabaretiers
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Jeroen volgde naast de Toneelschool in Maastricht ook de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie, werd Jeroen benaderd door Theu Boermans en speelde zijn eerste rol in de voorstelling Hamlet (winnaar Gouden Gids Publieksprijs 1998). Daarna volgden voorstellingen als Jeff Koons van Theu Boermans, Hooligans van Peter Pluijmmaekers,Vrolikstraat 26 Huis van Marcus Azzini en Leven in Hel van Ramsey Nasr. In de seizoenen daarna volgde de musical De Scheepsjongens van Bontekoe (Peter de Baan), en de voorstellingen Gilamesj (Theu Boermans) en Orkater’s De Kortste Eeuw (Gijs de Lange). Bij het grote publiek werd Jeroen vooral bekend door zijn rol als Harry Peeters in de RTL dramaserie I.C., waarin hij drie seizoenen speelde. Ook vertolkte Jeroen hoofdrollen in de tv series Sprint enKoppels. En was hij lama in het BNN improvisatieprogramma De Lama’s. Op het witte doek was Jeroen inmiddels ook meerdere malen te zien. Zo veroverde hij de hoofdrol in de film Links onder regie van Froukje Tan. In 2010 speelde Jeroen in de Nederlandse verfilming van Loft onder regie van Antoinette Beumer, waarvoor hij een Rembrandt Award voor beste acteur ontving. Jeroen is (sinds 2008) wekelijks te zien als vaste teamcaptain in het spelprogramma Ik Hou van Holland. Ook speelde Jeroen twee seizoenen lang de hoofdrol in de Talpa serie Iedereen is Gek op Jack. In 2010 en in 2011 won Jeroen de felbegeerde Zilveren Televizier Ster. Tussen 2007 en 2010 maakte Jeroen samen met zijn vriend Dennis van de Ven het sketches programma Draadstaal voor de VPRO. Vervolgens maakten zij het sketches programma Neonletters, dit keer voor de AVRO. Het duo kwam als JURK! in 2010 na jarenlange voorbereidingen met hun debuut album Avondjurk. De release van dit album werd gevolgd door een Gouden Plaat en uitverkochte theatertour. In 2013 volgde het album Glitterjurk, die wederom werd gevolgd door een succesvolle theatertour en een uitverkocht Paradiso. In 2013 speelt Jeroen een hoofdrol in de speelfilm Hemel op Aarde van Pieter Kuijpers. Ook spreekt hij de stem in van de eland Moos voor de kerstfilm Midden In De Winternachten speelt hij samen met Dennis van de Ven de hoofdrol in de nieuwe politieserie Smeris, die vanaf maart 2014 door BNN op tv werd uitgezonden.
Shows
Jeroen van Koningsbrugge
Jeroen van Koningsbrugge

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundFeestLevenslied / volksPop

Videos
 • Martijn Oosterhuis
  Martijn Oosterhuis

  Vanaf1650 Comedians and cabaretiers

 • Stand up Comedy Act
  Stand up Comedy Act

  Vanaf655 Comedians and cabaretiers

 • WestSaid
  WestSaid

  Vanaf725 Comedians and cabaretiers

Jeroen van Koningsbrugge boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Jeroen van Koningsbrugge online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Jeroen van Koningsbrugge net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jeroen van Koningsbrugge beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jeroen van Koningsbrugge liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jeroen van Koningsbrugge wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jeroen van Koningsbrugge boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.