Search icon

Jocelyn Brown

Jocelyn Brown

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een ster van wereldformaat! Jocelyn Brown is onlosmakelijk verbonden aan Disco, Soul en bovenal Power. Met een van de meest krachtigste soul/disco stemmen op deze aardbol heeft deze Amerikaanse Diva haar sporen in de muziekindustrie ruimschoots weten te verdienen. Jocelyn startte haar muzikale carriere in haar geboorteland Amerika, waar Warner Brothers begin jaren tachtig haar debuutalbum ‘One from the Heart’ uitbracht. Dit album, met daarop wereldhits als ‘Love’s Gonna Get You’ en ‘Somebody Else’s Guy’ bracht haar uiteindelijk naar de absolute top. Na deze successen, volgden de grote hits zoals ‘Always There’ elkaar in hoog tempo op en trad Jocelyn op in bijna alle grote TV shows all over the world. Daarnaast zong ze de titelsongs voor een groot aantal films, en werkte ze samen met supersterren als Luther Vandross, Michael Jackson, Roberta Flack en Culture Club. Op John Lennon’s klassieker ‘Imagine’ tekende Jocelyn voor de background vocals. Ook vierde deze Diva of Soul internationale triomfen met SNAP (wereldwijde hit met ‘The Power’) en zong ze als lid van de groep Inner Life het nummer ‘Ain’t No Mountain High Enough’ naar de hoogste regionen van alle hitlijsten. Ook Disney vroeg dit multitalent de titelsong in te zingen voor de film ‘Hercules’. En haar samenwerking met de Amerikaanse producer/remixer Todd Terry leverde haar de wereldwijde hits ‘Keep on Jumping’ en ‘Somethings Going On In My Soul’ op. Een superster waar niemand omheen kan. Een optreden van Jocelyn Brown valt het beste te omschrijven als een heuse muzikale orkaan die steeds harder gaat knallen en bij de finale tot een ware explosie zal leiden. Haar ongekende talent en power zijn ook onze Koninklijke Familie niet ontgaan. Op speciaal verzoek zong Jocelyn tijdens de presentatie van het Olympisch en Paralympisch team voor Zijne Majesteit de Koning. Tevens schitterde ze ook in vele grote Wereldwijde TV shows en ook in Nederlandse TV shows zoals de Oudejaarsavond Staatsloterij, Live & Cooking etc. Non stop de beste Soul- en Disco krakers zoals Somebody Else’s Guy, Ain’t No Mountain High Enough, Always There, Gypsy Rhythm, Enough is Enough.
Shows
Jocelyn Brown
Jocelyn Brown

Prijs op aanvraag

Genres
Dance ClassicsFeestSoul

Videos
 • Britney Spears (Tribute act)
  Britney Spears (Tribute act)

  Vanaf2595 Zangeressen

  FeestFout
 • Sandra Vanreys
  Sandra Vanreys

  Vanaf975 Zangeressen

  Country
 • Maaike Widdershoven
  Maaike Widdershoven

  Vanaf1995 Zangeressen

  AllroundCeremonie
Jocelyn Brown boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jocelyn Brown beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jocelyn Brown liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jocelyn Brown wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jocelyn Brown boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.