Search icon

Joe Bolero

Joe Bolero

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Joe is de echte penoze. Met al zijn BlingBling komt hij binnenvallen en steelt gelijk de show! Hij is dol op gokken en feesten en zal met zijn verhalen al gauw jouw nieuwsgierigheid wekken! Onverwachts komt Joe Bolero binnenvallen in zijn panterjas en met fonkelend bling-bling behangen. Is hij wel uitgenodigd? Of een illegale partycrasher? Joe is een echte penoze: handeltje hier, handeltje daar, handeltje overal. Hij is bovendien dol op gokken en feesten en het is dus niet voor niets dat hij zijn Ferrari even aan de kant zet om te kijken of hij op uw feest nog vrienden kan maken. Met zijn gokverhalen en oplichterstrucs weet hij al gauw de nieuwsgierigheid te wekken van velen. En als hij dan ook nog je pincode weet te kraken is het feest compleet! Deze rasechte Amsterdammer weet uw feest als snel een flinke zet in de goede richting te geven! Joe Bolero is een kleurrijke boef in een zwartwitte panterjas! - Gokspelletjes en oplichterstrucs. - Casino of Amsterdam-thema (ook plat Haags) - Anti-oplichting training en zakkenrollen. -Walkaround Magic Act: Tafelgoochelen, maar dan anders! Ook te combineren met de show Goochelaar Jasper Oberon.
Shows
Joe Bolero
Joe Bolero

Vanaf395


 • De Peterus Lakeien
  De Peterus Lakeien

  Vanaf350 Animatie acts

 • The Blues Brothers
  The Blues Brothers

  Vanaf1695 Animatie acts

 • De Rotterdamsche Viswijven
  De Rotterdamsche Viswijven

  Vanaf500 Animatie acts

Joe Bolero boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Joe Bolero beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Joe Bolero liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Joe Bolero wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Joe Bolero boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.