Search icon

Joël Borelli

Joël Borelli

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Joel Borelli werd op 22 juni 1980 geboren in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er op gespeeld. Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek met de paplepel. Het duurt niet lang dat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert heb de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan. Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is duidelijk dat Joel uit zijn hart speelt, van noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot. Als 20 jarige knul gaat Joel kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing van geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en Joel Borelli is een feit.
Shows:
 • Joël BorelliPrijs op aanvraag
Genres
AllroundInstrumentaalTop 40

Videos
 • Funky Piano’s
  Funky Piano’s

  Vanaf2295 Pianoshows

  AllroundDance
 • The PianoJam
  The PianoJam

  Vanaf1450 Pianoshows

  AchtergrondmuziekAllround
 • Scorpions
  Scorpions

  Op aanvraag Band

  Eighties / 80´sNineties / 90`s

Joël Borelli boeken doe je zelf!

Pianoshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianoshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Joël Borelli beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianoshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Joël Borelli liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Joël Borelli wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Joël Borelli boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.