Search icon

Joep van Leeuwen Trio

Joep van Leeuwen Trio

Muzikanten
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Melodieuze, smaakvolle, swingende jazz in de bezetting gitaar, contrabas en drums. Van swingende jazzstandard tot bossa nova en popsong in jazzstijl tot soul jazz. Joep van Leeuwen speelt in bezettingen variërend van solo jazzgitaar tot big band. Daarnaast zoekt hij het muzikale grensverkeer op in jazz cross over bezettingen als kerkorgel, strijkkwartetten en Gregoriaanse muziek. Met Maastricht als basis speelt hij op podia in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, de VS en efestivals als (3 maal op het) Montreux Jazz Festival, Jazz à Liège, Jazz Mecca, Music Nights en Moulin de Broukay. Joep van Leeuwen speelt melodische moderne jazz daarbij soepelend wisselend van akoestische gitaar, naar versterkte gitaar en synthesizer gitaar. Zijn stijl is bescheiden maar intensief. Hij heeft een bijna genetische afkeer van oppervlakkigheid. De wortels van Bebop en Hardbop zijn goed te horen met een ondertoon van van Cool Jazz, echter, zonder koud te zijn! Naast jazzthema’s componeerde Joep van Leeuwen voor de duo’s als gitaar & trombone, gitaar & kerkorgel, maar ook voor big band en strijkkwartetten uitgebreid met gitaar en c-bas. CD’s •;Jazz Guitar Meets Church Organ (OrganPromotion, 2011) o;kreeg een bespreking van 4**** in het Amerikaanse blad Down Beat. •;It Could Happen to You (JazzAround, 2008) o;Solo jazzgitaar CD, opgenomen op een akoestische Gibson L7 uit 1939. John Abercrombie schreef de hoestekst. •;Good Bait (JazzAround, 2005) Trio met zangeres Janice Lakers en bassist Jean Borlee. •;How Deep is the Ocean (JazzAround, 2003) Duo met zangeres Janice Laker •;Meditation (1995) Solo jazz gitaar. 1975 - heden: Jazzgitarist, componist, bandleider 1985 - heden: Docent & bestuurder 1985 – heden: Conservatorium Maastricht docent voor jazzgitaar, jazzgeschiedenis en combospel. 1996 – 2001 Hoofd jazzafdeling Conservatorium Maastricht 1998 – 2007 Hoofd Masters conservatoria Maastricht & Tilburg 1992 – 1997 lid Europese bestuur International Association of Jazz Educators (IAJE) 1993 – 1997 Europees coördinator IAJE 1987 – 1998 Bestuurlid Stichting Limburg geImproviseerde Muziek (SLIM) en adviseur Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Auteur Joep van Leeuwen publiceert veel diepgaande artikelen over jazz die vooral gewaardeerd worden vanwege de toegankelijke manier waarop complexe jazzzaken voor een algemeen publiek toegankelijk gemaakt worden. Daarnaast deed hij in samenwerking met de Universiteit onderzoek naar de manier waarop conservatoria hun eindexamenbeoordeling doen.
Shows
Joep van Leeuwen Trio
Joep van Leeuwen Trio

Vanaf725

Genres
JazzAchtergrondmuziek

Videos
Foto's
 • 3:AM
  3:AM

  Vanaf400 Trio's

  AllroundCeremonie
 • Drie Sterren Trio
  Drie Sterren Trio

  Vanaf825 Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
 • Funfare
  Funfare

  Vanaf1275 Trio's

  CarnavalFeest
Joep van Leeuwen Trio boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Joep van Leeuwen Trio online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Joep van Leeuwen Trio net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Trio's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Joep van Leeuwen Trio beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Joep van Leeuwen Trio liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Joep van Leeuwen Trio wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Joep van Leeuwen Trio boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trio's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.