Search icon

John Anders Magic Show

John Anders Magic Show

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met zijn goede vriend de sprekende eend of vogel vermaakt John iedereen! Hij sleurt je mee in zijn verhaal met o.a. zijn verbluffende goochelacts! John Anders maakt deze kindervoorstelling niet alleen aantrekkelijk voor de kinderen, maar ook de ouderen zullen er veel plezier aan beleven. Veel humor en ongelofelijke zaken komen aan bod in deze show en de kinderen worden er actief in betrokken. Een gezellig en verrassend kinderprogramma voor jong en oud! Een imago even magisch als zijn ongelooflijke trucs. Een kinderprogramma van John Anders bestaat onder andere uit: - Goochelen met de jeugd - Een sprekende eend of vogel (buikspreken) - Een wedstrijd rare gezichten trekken - Tijdsduur: 1 x 60 minuten - Inclusief decor - Leeftijd: vanaf 4 jaar - 1 persoon
Shows:
 • John Anders Magic ShowVanaf595

 • Kindergoochelaar Bart
  Kindergoochelaar Bart

  Vanaf325 Goochelaars

 • Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's
  Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's

  Vanaf1175 Goochelaars

 • Joe Pequerrucho
  Joe Pequerrucho

  Vanaf695 Goochelaars

John Anders Magic Show boeken doe je zelf!

Goochelaars zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is John Anders Magic Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat John Anders Magic Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van John Anders Magic Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je John Anders Magic Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.