Search icon

John Mayer Tribute

John Mayer Tribute

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
John Mayer de geweldige muzikant uit Amerika, Wie kent het niet? Deze John Mayer Tribute band zal je doen geloven dat je daadwerkelijk naar John Mayer staat de luisteren. De Amerikaanse singer-songwriter John Mayer, doorgebroken in 2001, heeft inmiddels een aantal succesvolle albums gemaakt met prachtige nummers. Ook heeft hij bewezen dat hij een geweldige muzikant is. Met zijn unieke stem en virtuoze gitaarspel staat hij met zijn band garant voor een wervelende muzikale liveshow. Het genre van de singer-songwriter is niet in 1 term te verwoorden. Blues, pop, country en Americana liefhebbers komen aan hun trekken. Als je de albums van John Mayer beluisterd dan merk je dat hij enorm divers is. De John Mayer Tribute band speelt met volle overtuiging en passie de muziek van John Mayer en neemt u mee in zo'n muzikale liveshow!
De band is bij elkaar gekomen door de liefde voor de muziek van John Mayer.'
Frontman Ruud Schouten speelt en zingt de nummers van John Mayer al vanaf het moment dat hij net doorbrak in Nederland. Hij neemt dan ook de rol van John Mayer op zich. Mede door de muziek van John Mayer en zijn fantastische gitaarspel is hij conservatorium gaan doen en heeft deze positief afgerond! Zjon de Bruin, de initiatiefnemer van de band, speelt de basgitaar binnen de John Mayer Tribute. Zijn inspiratie haalt hij uit bassisten als Pino Palladino en David Labruyere, beide bassisten die met John Mayer spelen, dus dat zit helemaal goed. Een steady groove hoort bij de muziek van John Mayer. Drummer Bob Philipse zorgt daarvoor. Op het conservatorium in Groningen leerde hij de kneepjes van het vak en is al jaren professioneel muzikant. Toetsenist Patrick Rus vult deze muzikanten uitstekend aan en weet muzikaal precies waar hij kan kleuren om de songs van John Mayer zo mooi mogelijk te brengen.
Shows
John Mayer Tribute
John Mayer Tribute

Vanaf1295

Genres
BluesCountryPop

Videos
 • Blues Brothers Dedication Revue
  Blues Brothers Dedication Revue

  Vanaf1975 Tributebands

  Blues
 • Stones Sessions
  Stones Sessions

  Op aanvraag Tributebands

  Rock & RollTribute
 • Seattle Tribute Project
  Seattle Tribute Project

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
John Mayer Tribute boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is John Mayer Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat John Mayer Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van John Mayer Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je John Mayer Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.