Search icon

Joie de Vivre

Joie de Vivre

Bands
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het leven is mooi! En met muziek kunnen we het nog een beetje mooier maken. Dat is wat Joie de Vivre doet. Alle facetten van het leven geven wij een muzikale omlijsting. Met veel feest en vreugde, een vleugje melancholie, af en toe een traan om weg te pinken. We reizen door de tijd en over de wereld, waarbij de Franse chanson, musette en manouche een speciaal plekje hebben in ons muzikale hart. Maar een mooie Engelse, Spaanse of Nederlandse song laten we zeker niet liggen! We nemen je mee naar de schwung van de jaren ’30, ’40 en ’50, naar de Parijse cafés van weleer, maar we schuwen ook de Amerikaanse swing uit die tijd niet. Zangeres Conchita laat zich op accordeon en gitaar begeleiden door ‘haar jongens’ Martin Boskamp en Herman Bril. Met enige regelmaat laat Joie de Vivre zich vergezellen door een extra gastmuzikant. Kijk gerust op onze website of ons YouTubekanaal joiedevivremusique voor wat luistervoorbeelden.
Shows:
 • swingende (gypsy) jazz en Franse swing.Vanaf750
Genres
AchtergrondmuziekAllroundFifties / 50`sInstrumentaalJazzKerst

Videos
 • Dazz XL
  Dazz XL

  Vanaf2000 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • The Acoustics
  The Acoustics

  Op aanvraag Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
 • Ready 2 Go
  Ready 2 Go

  Vanaf1995 Coverbands

  AllroundDance Classics

Joie de Vivre boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Joie de Vivre beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Joie de Vivre liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Joie de Vivre wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Joie de Vivre boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.