Search icon

Jokertje

Jokertje

Q and A
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Wie kent hem niet? De onverstaanbare maar o zo ontwapenende Hagenees uit ‘Oh Oh Cherso’: Jokertje! Vanaf dinsdag 7 mei is hij terug bij RTL 5 in zijn eigen programma ‘Jokertje’s Jawoord’. De Haagse hunk gaat trouwen met zijn grote liefde Shana. En waar getrouwd wordt, is natuurlijk ook een vrijgezellenfeest! Dus verrassen ‘Cherso’-maatjes Joey ‘Matsoe Matsoe’, Tony ‘Sterretje’ en jeugdvriend Ricardo hem met de ultieme bachelor party in Las Vegas, de stad waar alles kan en mag. Nog één keer mogen alle remmen los. Jokertjes aanstaande vindt het maar lastig om haar mannetje over te dragen aan de zorg van zijn losbandige vrienden … en geef haar eens ongelijk. In de gokstad liggen vele verleidingen op de loer. De maatjes van Jokertje nemen allemaal een deel van de organisatie op zich. Dat betekent dat iedere dag weer een complete verrassing is voor de vriendengroep want niemand – behalve the man in charge voor die dag – weet wat er gaat gebeuren. Intussen gaan thuis in Nederland alle voorbereidingen voor dé grote dag van het verliefde stel gewoon door. Terwijl Shana jurken past met moeder en schoonmoeder houdt ze flink vinger aan de pols bij Jokertje, die het niet makkelijk heeft om zijn tikkeltje jaloerse verloofde tevreden te houden. De jongens proberen Jokertje, maar vooral ook elkaar, op de meest spannende, extreme, gekke – en in het geval van Matsoe Matsoe roekeloze – manier te verrassen. Jokertjes bachelorweken worden één dag voor de bruiloft afgesloten met een spectaculair eindfeest in de meest prachtige penthouse-suite. Alle nieuwe vrienden die de mannen onderweg maken en andere gekke, vreemde, leuke en sexy types die ze tegenkomen in ‘Sin City’ worden uitgenodigd om Jokertjes laatste avond als vrij man mee te maken. Een feest met mogelijk grote gevolgen … Wanneer Shana een dag later in Vegas arriveert voor haar bruiloft is het nog maar de vraag of haar schatje zijn vrijgezellenfeest heelhuids doorstaan heeft. Maar de grootste vraag is natuurlijk: Komt het echt tot een huwelijk?
Shows
Jokertje
Jokertje

Vanaf1375


Video’s
 • Irene Moors
  Irene Moors

  Op aanvraag Presentatoren

 • Martine Hauwert presentatrice
  Martine Hauwert presentatrice

  Vanaf1495 Presentatoren

 • Teske de Schepper
  Teske de Schepper

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

  Levenslied / volksPop
Jokertje boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Jokertje online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Jokertje net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Q and A boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Q and A direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jokertje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Q and A boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jokertje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jokertje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jokertje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Q and A meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.