Search icon

Jongleur clown Slungel

Jongleur clown Slungel

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Clown Slungel jongleert met alles wat los en vast zit. De diabolo’s, kegels, ballen en ringen vliegen door de lucht met deze entertainer. Daarnaast laat hij ook graag zijn acrobatische kunsten zien op zijn eenwielfiets. Niets ontbreekt aan dit optreden. Boek de jongleur nu op TotalBookings! Jongleur met een verrassende mix van variété, circus en comedy. Een show die te boeken is voor straattheaterfestivals, evenementen, braderieën, feesten, pretparken en manifestaties, zowel op buitenlocaties als binnenlocaties. De show is een ware belevenis en een visueel spektakel. Zowel jong en oud zal zich verbazen over de verbluffende trucs van deze jongleerkunstenaar. U bent verzekerd van een onvergetelijk optreden. Kortom de ideale act om in te zetten. Prijs - De prijs van Clown Slungel bedraagt 595,00 exclusief BTW - Per dagdeel tot 5 x 25 minuten in 5 aaneengesloten uren - Bij de prijs zijn de eerste 50 gereden kilometers inbegrepen, restkilometers worden berekend tegen 0,39 per gereden kilometer vanaf Monster.
Shows
Jongleur clown Slungel
Jongleur clown Slungel

Vanaf595


 • Clown Flapipo Sinterklaas show
  Clown Flapipo Sinterklaas show

  Vanaf595 Clowns

 • Clown Magico
  Clown Magico

  Vanaf695 Clowns

 • Kindershows Ome John en clown Miko
  Kindershows Ome John en clown Miko

  Vanaf455 Clowns

Jongleur clown Slungel boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Jongleur clown Slungel online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Jongleur clown Slungel net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jongleur clown Slungel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jongleur clown Slungel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jongleur clown Slungel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jongleur clown Slungel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.