Search icon

Jorien Schminkt

Jorien Schminkt

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en professionele schminker? Jorien komt graag schminken op locatie! Met mijn koffer vol schmink en glitter, mijn schminktafel en schminkstoel kan ik op elke locatie klaar staan. Zie ik je snel?
Shows:
 • Jorien schminktVanaf75

Foto's
 • De Koe-mobiel
  De Koe-mobiel

  Vanaf595 Schminkers

 • Schmink en Glitter
  Schmink en Glitter

  Vanaf135 Schminkers

 • Schmink stand
  Schmink stand

  Vanaf110 Schminkers

Jorien Schminkt boeken doe je zelf!

Schminkers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Schminkers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jorien Schminkt beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Schminkers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jorien Schminkt liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jorien Schminkt wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jorien Schminkt boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.