Search icon

Joshua Khane

Joshua Khane

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Joshua Khane is geboren op 1 mei 1984 in Rotterdam, Nederland. Opgegroeid in een familie vol muzikanten, wist Joshua al snel dat hij hier ook zijn toekomst in zag. Na artiesten als Al Green, Boys2Men en Michael Jackson op tv te hebben gezien, wist hij zeker dat hij op een dag mensen zou raken en entertainen met muziek. Joshua begon met zingen op 10 jarige leeftijd; hij zong covers op zijn tape recorder en trad op ieder familie feest of bruiloft op, om zo zijn droom na te leven. Na op latere leeftijd meegedaan te hebben aan verschillende talenten shows ontmoette hij Jonathan Berhane, met wie hij als zanger dezelfde droom deelde. Samen met nog 2 andere zangers startte zij de groep D-Ground. D-Ground kwam in contact met producer June ‘Poppabear’ Rollocks, die een aantal hits op zijn naam heeft staan zoals; ‘Cherish The Love’ en ‘Pump Up The Jam’. Na een aantal demo’s opgenomen te hebben, kregen zij een platendeal aangeboden door independent label ‘Top Traxx’. De eerste single die uit kwam was ‘You Gotta Be’ . Deze single heeft een aantal weken in de charts gestaan. Hetzelfde gebeurde met de 2e single ‘My Girl’ , die 3 maanden later uitkwam. Na deze twee singles uitgebracht te hebben, hebben de heren verschillende tours en shows gedaan, hebben ze in verschillende magazine gestaan en zijn ze te zien en te horen geweest in verschillende tv en radio shows. Helaas kwam er een einde aan de groep in 2007. Maar Joshua wilde muziek niet opgeven en ging solo verder. Hij nam samen met zijn oude producer ‘Marvil Hitmen’ nieuwe tracks op, die hij online zette op verschillende websites. Hierdoor werd hij benaderd door Jim Beanz, wie op dit moment samenwerkt met Timbaland als een producer en songwriter en heeft samengewerkt met o.a. Justin Timberlake, Britney Spears, Keri Hilson en Esmee Denters. Na uitgenodigd te zijn voor een gesprek met Jim Beanz’s management in Londen in 2009, was Joshua hun supportact, dit optreden werd live uitgezonden op BBC. In 2010 werkte Joshua nog steeds hard aan zijn muziek en het vergroten van zijn fanbase. Hij tekende een managementdeal en platendeal en in 2011 kwam zijn eerste single “Love don’t cost a thing” uit.
Shows
Joshua Khane
Joshua Khane

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundDancePop

Videos
 • FR David
  FR David

  Op aanvraag Zangers

  PopRock
 • Dave Dekker
  Dave Dekker

  Vanaf1145 Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Lee Towers
  Lee Towers

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
Joshua Khane boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Joshua Khane beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Joshua Khane liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Joshua Khane wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Joshua Khane boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.