Search icon

Josje Huisman

Josje Huisman

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Sinds Josje in 2009 de finale van ‘K2 zoekt K3′ won en definitief deel ging uitmaken van de populaire meidengroep K3 stond Josje’s leven op z’n kop. Anno 2015 hebben Josje, Karen en Kristel de fakkel overgedragen aan Marthe, Klaasje en Hanne. In april 2016 geven de oude- en de nieuwe K3 het laatste concert en sluit Josje een bijzondere periode in haar leven af. ‘Ik heb enorm genoten de afgelopen jaren en zal Karen en Kristel zeker missen. Maar ik kijk ook uit naar al het nieuws dat op m’n pad zal komen. Ik ben Studio100 dankbaar voor dit prachtige avontuur’.
Shows
Josje Huisman
Josje Huisman

Prijs op aanvraag


 • Antje Monteiro
  Antje Monteiro

  Op aanvraag Zangeressen

  Levenslied / volksPop
 • Rozalla
  Rozalla

  Vanaf3450 Zangeressen

  DanceDance Classics
 • eliZe
  eliZe

  Vanaf2975 Zangeressen

  DancePop
Josje Huisman boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Josje Huisman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Josje Huisman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Josje Huisman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Josje Huisman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.