Search icon

Soundcloud
Judge Neal

Judge Neal

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Judge Neal is een van de opkomende jonge en talentvolle artiesten in België. Zijn eerste release ‘Voyage, Voyage’ behaalde enkele posities in de internationale Charts. ‘Dat Jij Er Bent’, een Nederlandse Dance-Pop track werd een van zijn grootste solo-hits tot nu toe. Zijn nieuwste singles behaalden voor de zesde keer oprij de Belgische New Music Friday op Spotify in 2022. het belooft een memorabel jaar te worden voor Neal. Met een paar verassende samenwerkingen op muzikaal vlak, en het begin van een seizoen vol festivals!
Shows:
 • Judge NealPrijs op aanvraag
Genres
DanceElectro HouseHouse

Videos
Foto's
 • Bruno Martini
  Bruno Martini

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceElektro
 • Jay Frea
  Jay Frea

  Vanaf250 Dance DJ's

  AllroundDance
 • MOTI
  MOTI

  Op aanvraag Dance DJ's

  ElektroHouse

Judge Neal boeken doe je zelf!

Dance DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dance DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Judge Neal beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dance DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Judge Neal liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Judge Neal wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Judge Neal boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.