Search icon

Julia van Bergen

Julia van Bergen

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
De carrière van Julia van Bergen begon al op jonge leeftijd. In 2014 won de destijds 15-jarige zangeres de finale van het Junior Songfestival met haar zelfgeschreven nummer ‘Around’. Vervolgens gooide ze hoge ogen in team Waylon tijdens haar deelname aan The Voice of Holland. Tegenwoordig deelt Julia via haar Instagram-kanaal (127.000 volgers) en YouTube-kanaal (42.000 abonnees) covers, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg. Op 17 september, haar verjaardag, was de release van haar nieuwste single ‘Laat Ze Maar Praten’. Leander Maas, Cloud 9 Music: “Nadat Julia ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna coverde en ze daarmee miljoenen streams en views wist te behalen, stond ze op onze radar. We zijn dan ook erg verheugd dat wij vanaf heden deze talentvolle zangeres mogen vertegenwoordigen.” We zullen dus nog vast veel van Julia horen!
Shows:
 • Julia van BergenVanaf1895
Genres
PopDanceTop 40

Videos
 • Gerrie Dantuma
  Gerrie Dantuma

  Vanaf1975 Zangeressen

  AllroundCeremonie
 • Charissa
  Charissa

  Vanaf695 Zangeressen

  PopTop 40
 • Diva Turner
  Diva Turner

  Vanaf650 Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s

Julia van Bergen boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Julia van Bergen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Julia van Bergen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Julia van Bergen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Julia van Bergen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.