Search icon

Julian en Piet in de Magische Keuken

Julian en Piet in de Magische Keuken

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Julian zal iedereen versteld doen staan met zijn magische keuken. Tijdens de show zal hij Sinterklaas bedanken voor alles wat hij doet. Maar dan komt Piet erbij en is dat wel zo'n goed idee? Julian komt op het sinterklaasfeest met zijn Magische Keuken! Hij wil Sinterklaas bedanken en verrassen. Sinterklaas geeft zo veel cadeaus en lekkers… wat is er dan leuker om Sinterklaas iets terug te geven. Iedereen mag helpen om er een bijzondere verrassing van te ‘bakken’. Zelfs de zwarte Piet die opduikt… maar of dat een goed idee is! Wat kunt u verwachten tijdens uw sinterklaasfeest Humor voor jong en oud, leuke goocheltrucs en veel interactie met de kinderen. Het decor is in de vorm van een kleurrijke keuken waardoor het op een leuke manier aansluit bij het thema: pepernoten bakken voor de Sint. Met veel goochel trucs en liedjes (ook de bekende sinterklaas liedjes) gaat er van alles mis maar wordt jong en oud telkens weer blij verrast met de onverwachte wendingen in deze show! Perfect in combinatie met een bezoek van Sinterklaas en 2 Pieten. Sint op zn Best is in het bezit van het keumerk SVVS (Stichting Vrienden Van Sinterklaas) Prijs: - Inclusief geluid tot 100 personen - Inclusief strooigoed en persoonlijk voorgesprek - Op basis van 100 man publiek maximaal
Shows:
 • Julian en Piet in de Magische KeukenVanaf675

 • Kindervoorstelling de Kluis
  Kindervoorstelling de Kluis

  Vanaf450 Kindershows

 • Clown Knapie
  Clown Knapie

  Vanaf200 Kindershows

 • Tijl Damen - Interactief Kindertheater
  Tijl Damen - Interactief Kindertheater

  Vanaf900 Kindershows

Julian en Piet in de Magische Keuken boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Julian en Piet in de Magische Keuken beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Julian en Piet in de Magische Keuken liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Julian en Piet in de Magische Keuken wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Julian en Piet in de Magische Keuken boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.