Search icon

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vanaf 2000 besluit Jurgen zich volledig te gaan concentreren als solo-artiest. Hij kiest voor het brede repertoire van Dance Classics, Rock tot en met Jazz, zowel Engels- als ook Nederlandstalig. Altijd volgde hij lessen bij zangpedagogen. Eerst bij Liesbeth Kroese en tot op heden bij zijn meer dan gewaardeerde vriend Joep Langehoff, die zijn sporen als zangpedagoog al lang geleden verdiend heeft! Zijn motivatie en kwaliteiten bleven opnieuw, ditmaal in andere kringen, niet onopgemerkt. Jurgen kreeg een vaste positie in de cast van ‘The Sound of Music’, met het Fortis Circus Theater te Scheveningen als vaste locatie en Joop van den Ende Theaterproducties als baas. Tijdens het afscheidsfeest van deze productie kruipt Jurgen voor de eerste keer in de huid van Frans Bauer. Wat als een grapje begon is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen top-act. Jurgen lijkt op Frans, hij klinkt als Frans en hij is net zo charmant als Frans. “Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer” is een act die u gezien moet hebben!!
Shows:
 • Jurgen Jonkers zingt Frans BauerPrijs op aanvraag
Genres
FeestLevenslied / volksTribute

 • Willem Alexander Look a Like
  Willem Alexander Look a Like

  Vanaf1050 Imitators

 • Blues Brothers Act (Live Act)
  Blues Brothers Act (Live Act)

  Vanaf650 Imitators

  Blues
 • Queen Elizabeth (UK)
  Queen Elizabeth (UK)

  Vanaf1695 Imitators

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.