Search icon

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Vanaf 2000 besluit Jurgen zich volledig te gaan concentreren als solo-artiest. Hij kiest voor het brede repertoire van Dance Classics, Rock tot en met Jazz, zowel Engels- als ook Nederlandstalig. Altijd volgde hij lessen bij zangpedagogen. Eerst bij Liesbeth Kroese en tot op heden bij zijn meer dan gewaardeerde vriend Joep Langehoff, die zijn sporen als zangpedagoog al lang geleden verdiend heeft! Zijn motivatie en kwaliteiten bleven opnieuw, ditmaal in andere kringen, niet onopgemerkt. Jurgen kreeg een vaste positie in de cast van ‘The Sound of Music’, met het Fortis Circus Theater te Scheveningen als vaste locatie en Joop van den Ende Theaterproducties als baas. Tijdens het afscheidsfeest van deze productie kruipt Jurgen voor de eerste keer in de huid van Frans Bauer. Wat als een grapje begon is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen top-act. Jurgen lijkt op Frans, hij klinkt als Frans en hij is net zo charmant als Frans. “Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer” is een act die u gezien moet hebben!!
Shows
Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer
Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Prijs op aanvraag

Genres
FeestLevenslied / volksTribute

 • Robbie Williams sound and lookalike
  Robbie Williams sound and lookalike

  Vanaf1550 Imitators

 • Merante
  Merante

  Op aanvraag Imitators

  JazzPop
 • Nick Jefferson
  Nick Jefferson

  Vanaf795 Imitators

  AllroundCeremonie
Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.