Search icon

Jurjen Kers

Jurjen Kers

Artiesten
Nederlands
Covers
Beschikbaarheid opvragen

Een avond vol muzikale hoogtepunten, onvergetelijke momenten en een sfeer die je nog lang zal bijblijven.Een complete Tape-act van 30 minuten. Jurjen maakt gegarandeerd een feest van uw bruiloft, evenement of verjaardag. Informeer naar de diverse mogelijkheden. Act is incl. professionele geluidsset tot 250 personen en technicus.Wat zo onschuldig begon als een DJ op een schoolfeest op zijn toenmalige school "de Rientjes Mavo" groeide snel uit tot iets moois. Buiten de vele feesten waar Jurjen draaide met zijn eigen Drive in Show was die ook veel te vinden in plaatselijke discotheken en cafés, ook mocht hij samen met DJ Jean draaien in Turkije wat voor hem een fantastische ervaring is geweest.Na die jaren als DJ veel ervaring op gedaan te hebben kreeg Jurjen een fantastisch aanbod om eens in een andere tak van de muziekwereld mee te kijken. Hij werd de vaste geluidstechnicus van Jeroen Claase (broer van Vinzzent) waar hij vele grote optredens mee heeft gedaan en waar hij vele artiesten heeft mogen ontmoeten. Veelal de artiesten die hij nu als zanger zelf heel vaak in het land tegenkomt.Na deze fantastische tijden heeft Jurjen zich nu helemaal gestort op het zingen, dit is wat...

Shows
Jurjen Kers 30 min Tape act
Jurjen Kers 30 min Tape act

Vanaf390

Jurjen Kers avondvullend (2x30 min live) met Allround DJ
Jurjen Kers avondvullend (2x30 min live) met Allround DJ

Vanaf895

Genres
FeestLevenslied / volks

Videos
Foto's
 • Nick van Wyk (zanger en gitarist)
  Nick van Wyk (zanger en gitarist)

  Vanaf335 Zangers

  Eighties / 80´sPop
 • Tim Schalkx
  Tim Schalkx

  Vanaf695 Zangers

  AllroundApres-ski
 • Elvis imitator Frank
  Elvis imitator Frank

  Op aanvraag Zangers

  BluesRock
Jurjen Kers boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Jurjen Kers online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Jurjen Kers net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jurjen Kers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jurjen Kers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jurjen Kers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jurjen Kers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.