Search icon

Just like Robbie Williams

Just like Robbie Williams

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
“Let me entertain you” Robbie Williams heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een absolute wereldster. Een ster die bij alle leeftijden enorm tot de verbeelding spreekt. Hij is knap, hij heeft sex-appeal en hij heeft en uitstraling om van te dromen. Zijn enorme rij aan wereldhits en zijn succesvolle tournees hebben ook een keerzijde. Voor u en uw klanten is hij gewoonweg onbetaalbaar geworden. De cd van Robbie Williams is alles wat u uw klant tot nu toe kon aanbieden. Vanaf vandaag gaat dat veranderen! Henri kent u al van zijn succesvolle acts als Der Falsche Heino, Dr. Disco en “Doe Hennie Maar”. Na afloop van één van zijn vele optredens heeft Henri als grap een keer opgetreden als Robbie Williams. Het gevoel bij Henri en zijn publiek zorgde voor een sfeer die naar meer smaakte. Inmiddels is Henri volledig in de huid gekropen van zijn grote idool. Zijn gespierde lichaam, een knappe ( gelijkende ) kop, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgen voor een te gekke show. In een show van 30 minuten komen alle grote hits van Robbie Williams op een vermakelijke wijze voorbij. Hits als “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits worden afgewisseld met typische uitspraken en moves zoals we die kennen van Robbie zelf. Met de act “Just like Robbie…” haalt u het beste van Robbie Williams in huis voor een betaalbare prijs. Just like Robbie Williams is een act met een absolute meerwaarde voor uw evenement. Let Henri entertain you!
Shows
Just like Robbie Williams
Just like Robbie Williams

Prijs op aanvraag

Genres
FeestTribute

 • Frans Duijts Look a like
  Frans Duijts Look a like

  Vanaf1195 Imitators

  CeremonieFeest
 • Queen Forever Tribute
  Queen Forever Tribute

  Vanaf1395 Imitators

  AllroundEighties / 80´s
 • Robert Pouwels
  Robert Pouwels

  Vanaf1095 Imitators

  AllroundEighties / 80´s
Just like Robbie Williams boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Just like Robbie Williams beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Just like Robbie Williams liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Just like Robbie Williams wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Just like Robbie Williams boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.