Search icon

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels

Vloggers and bloggers
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Kaj is een online personality, presentator en journalist. Kaj startte zijn carrière op YouTube, waar hij bekendheid krijgt door zijn eigen kanaal ‘Kaj’s Typetjes’. ‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en kunde om te spelen zorgen voor een groot online succes. Kaj heeft inmiddels een zeer populaire Facebookpagina met meer dan 225.000 likes. Daarmee heeft Kaj een groot bereik, gezien ook zijn Instagram een fanbase bedraagt van bijna 115.000 volgers. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een online bekendheid geworden. Naast zijn typetjes heeft Kaj ook een eigen kanaal: ‘Zo, die is goed met’, waarvoor hij presenteert. In dit programma bezoekt hij mensen met een bijzondere hobby, beroep of talent. Een programma met eens serieuze insteek, maar toch ook met de nodige humor. Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’, waar hij brutaal en ondeugend in de wereld duikt van seks en liefde. Ook presenteert Kaj het programma ‘NieKaj index’, waar hij voor de Toto voetbaluitslagen voorspelt en ex-voetballers interviewt. Sinds 2015 is Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Het tweede seizoen is in volle gang en Kaj presenteert dit seizoen samen met Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox Nanne Meijer en Kaj van der Ree. In 2017 vormde hij samen met John Williams een presentatie duo voor het programma SOS: Mijn vakantie is een hel. Ditzelfde jaar was Gorgels een van de deelnemers van het achttiende seizoen van Expeditie Robinson; hij eindigde als tweede in de finale. Gorgels was eenmalig samen met Monica Geuze te zien in het programma Een goed stel hersens. Later dat jaar was hij ook te zien in het programma Celebrity Stand-Up. In het voorjaar van 2018 was Gorgels als presentator te zien in de Videoland programma's De beste verleiders en I Love You Tattoo. Ook was hij een van de deelnemers aan het RTL 4-programma Superstar Chef. In juni 2018 presenteerde Gorgels samen met Yolanthe Sneijder-Cabau het programma Temptation Island VIPS. In oktober 2018 won hij de Televizier Aanstormend Talent Award op het Gouden Televizier-Ring Gala 2018. In januari 2019 werd bekend gemaakt dat Gorgels het programma Expeditie Robinson gaat presenteren. Kaj Gorgels als host, acteur of presentator op jouw feest!
Shows
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels

Prijs op aanvraag


Videos
 • Bokoesam
  Bokoesam

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

  HipHopRap
 • Koen Kardashian
  Koen Kardashian

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

 • Pieter Jouke
  Pieter Jouke

  Vanaf2750 Dagvoorzitters

Kaj Gorgels boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Kaj Gorgels online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Kaj Gorgels net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kaj Gorgels beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kaj Gorgels liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kaj Gorgels wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kaj Gorgels boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.