Search icon

Kaj van der Voort

Kaj van der Voort

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De 21-jarige Kaj begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. In 2013 vormt hij met vier leeftijdsgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’. Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden. Daarna volgt een ongekend populaire periode met platina singles (o.a. ‘One Night Stand’), een nummer 1 album (‘De Eerste Date’) en meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams. Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière. In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album ‘Alles is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op YouTube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd. Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie. Zijn dansmoves mocht hij vorig jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormde met The Voice winnares Maan. 2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten.
Shows
Kaj van der Voort
Kaj van der Voort

Vanaf1995

Genres
AllroundPop

Videos
 • Lamme Frans
  Lamme Frans

  Vanaf1995 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Ben Blue Solo
  Ben Blue Solo

  Vanaf475 Zangers

  Rock
 • Django Wagner
  Django Wagner

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
Kaj van der Voort boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kaj van der Voort beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kaj van der Voort liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kaj van der Voort wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kaj van der Voort boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.