Search icon

Kamelen Ritjes

Kamelen Ritjes

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op zoek naar iets speciaals en exclusiefs? Boek dan de ideale eyecatcher voor uw evenement! Ritjes op kamelen blijft altijd een belevenis waar men nog lang over praat. Het publiek mag rondjes maken op onze vriendelijke kamelen onder toezicht van deskundig personeel. Hierbij zorgen wij voor het veilig op-en afstappen.
Shows:
 • Kamelen RitjesVanaf895

 • Slangen show / buikdanseres met slang
  Slangen show / buikdanseres met slang

  Vanaf355 Dierenacts

 • De Koe-mobiel
  De Koe-mobiel

  Vanaf595 Dierenacts

 • Elvis imitator Frank
  Elvis imitator Frank

  Op aanvraag Imitators

  BluesRock

Kamelen Ritjes boeken doe je zelf!

Dierenacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dierenacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kamelen Ritjes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dierenacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kamelen Ritjes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kamelen Ritjes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kamelen Ritjes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.