Search icon

Kant In Kleur

Kant In Kleur

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze prachtige schoone kan in iedere kleurstelling gepaind worden, aangepast naar de omgeving. Pas het levende standbeeld Kant In Kleur aan op jouw thema naar keuze. Zo vormt ze een prachtig decor waar het publiek graag even bij blijft hangen. Ze breekt het ijs bij onwennig publiek, ze maakt reclame voor uw product en warmt de sfeer enorm op! Het levende standbeeld zal 3 x 40 minuten spelen binnen een tijdsbestek van 4 uur.
Shows:
 • Kant In KleurVanaf575

 • De IJskoninginnen
  De IJskoninginnen

  Op aanvraag Theateracts

 • Vakantieshow
  Vakantieshow

  Op aanvraag Theateracts

 • Mamma Belle
  Mamma Belle

  Vanaf850 Theateracts

Kant In Kleur boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kant In Kleur beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kant In Kleur liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kant In Kleur wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kant In Kleur boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.