Search icon

Kant In Kleur

Kant In Kleur

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze prachtige schoone kan in iedere kleurstelling gepaind worden, aangepast naar de omgeving. Pas het levende standbeeld Kant In Kleur aan op jouw thema naar keuze. Zo vormt ze een prachtig decor waar het publiek graag even bij blijft hangen. Ze breekt het ijs bij onwennig publiek, ze maakt reclame voor uw product en warmt de sfeer enorm op! Het levende standbeeld zal 3 x 40 minuten spelen binnen een tijdsbestek van 4 uur.
Shows
Kant In Kleur
Kant In Kleur

Vanaf575


 • Mimespeler
  Mimespeler

  Vanaf455 Theateracts

 • Ben the Banjoman
  Ben the Banjoman

  Vanaf565 Theateracts

  AllroundCountry
 • Zilveren Led Robot
  Zilveren Led Robot

  Vanaf600 Theateracts

Kant In Kleur boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kant In Kleur beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kant In Kleur liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kant In Kleur wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kant In Kleur boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.