Search icon

Kapitein Stuwing

Kapitein Stuwing

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Kapitein Stuwing zorgt met zijn enthousiasme voor een vrolijk ontvangst! Met zijn vlotte babbel kan hij de avond openen. Heeft u een feestje op het water gepland en wilt u op de loopbrug van het schip een vrolijke ontvangst. Dan is de keuze voor deze kapitein voor een lach op het gezicht van uw gasten de beste! Wel moet iedereen er voor waken dat hij niet werkelijk achter het roer kruipt… Wat charmes betreft spiegelt deze wonderlijke zeevaarder zicht graag met Love Boat legende Captain Stebing. Maar hij kent ook zijn taken: met overgave checkt hij de aanwezige zwem en EHBO-diploma. Het is ook geen probleem voor hem om met u nog even de rug- en vlinderslag door te nemen, ondanks dat hij zelf… de koers een beetje kwijt is. Als het maar gezellig is aan boord! Met een vlotte babbel kan hij de avond openen, de directeur aankondigen, of de huishoudelijk mededelingen doen. - Vrolijke gastheer bij rondvaarten en dinercruises. - Te combineren met tafelgoochelen en magic act. - De topact voor uw Love Boat- thema. Ook te combineren met de show Goochelaar Jasper Oberon.
Shows
Kapitein Stuwing
Kapitein Stuwing

Vanaf395


 • Jake Hartman
  Jake Hartman

  Vanaf395 Animatie acts

 • Stelten Piet
  Stelten Piet

  Vanaf350 Animatie acts

 • SpikkelSzzz
  SpikkelSzzz

  Vanaf745 Animatie acts

Kapitein Stuwing boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Kapitein Stuwing online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Kapitein Stuwing net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kapitein Stuwing beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kapitein Stuwing liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kapitein Stuwing wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kapitein Stuwing boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.