Search icon

Karaoke show

Karaoke show

Drive-in shows
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Naast alle show's hebben wij nog steeds het populaire Karaoke waar je zelf helemaal de ster bent. Karaoke is helemaal hot en blijkt dat er nog genoeg onbekend talent is! KARAOKE BE A STAR Ontdek nu ook de zangkwaliteiten van uw gasten en laat ze zelf ook een "idol" zijn. Het grote onbekende talent staat op.. Of juist niet, één van uw gasten blijkt een ras artiest te zijn. Hilariteit en waardering volgen elkaar op tijdens onze Karaoke Party. Voorzien van een uitgebreide collectie titels zal de presentator/zangeres Monique deze avond zorgen voor een gegarandeerde gezellige, interactieve en feestelijke avond! De show komt met: * zanger(es)/presentator * geluid * 2 LCD schermen * grote sortering titels Muziekstijl: All-round muziek Duur optreden: 5 uur Aantal personen: 1 Geluidinstallatie: A-Set Lichtinstallatie: Gekleurde PAR spots.
Shows
Karaoke show
Karaoke show

Vanaf700

Genres
AllroundApres-skiDance ClassicsEighties / 80´sFeestFoutNineties / 90`sPopSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40Zeroes / oo`s

 • DJ Willem
  DJ Willem

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • Qmusic The Party
  Qmusic The Party

  Op aanvraag Radio

  AllroundFout
 • Zer00′s Heroes
  Zer00′s Heroes

  Op aanvraag Allround

  DanceDance Classics
Karaoke show boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Karaoke show online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Karaoke show net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Karaoke boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karaoke direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Karaoke show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karaoke boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Karaoke show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Karaoke show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Karaoke show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karaoke meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.