Search icon

Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken

Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tekenaar met iets extra's. Michel is naast tekenaar, ook goochelaar en buikspreker. Michel begint meestal met table magic, goochelen langs de tafeltjes en uw gasten. Kleine wondertjes die onder de ogen van uw publiek plaatsvinden. Dan een centrale act met buikspreken, en daarna karikaturen tekenen. Er is altijd veel belangstelling voor de tekenaars op feesten of evenementen. Zowel voor degene die een tekening meekrijgen, als voor degene die alleen staan te kijken is het leuk. De hierboven omschreven combinatie is de meest gemaakte keuze. Uiteraard is Michel ook alleen voor het tekenen te boeken. Aan u de keuze! Het aantal te maken tekeningen hangt af van de omstandigheid.
Shows
Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken
Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken

Vanaf500


Videos
 • Rock & Roll
  Rock & Roll

  Vanaf800 Dansshows

  Rock & RollSixties / 60`s
 • Mr. & Mrs. America
  Mr. & Mrs. America

  Vanaf850 Theateracts

 • De Levende Jukebox
  De Levende Jukebox

  Vanaf3750 Theateracts

  AllroundCountry
Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken boeken doe je zelf!
Buiksprekers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Buiksprekers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Buiksprekers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Buiksprekers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.