Search icon

Karikaturist Herman

Karikaturist Herman

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Herman heeft een treffende vlotte stijl van tekenen. De karakteristieke kenmerken komen snel op het papier tot leven. U herkent de kwaliteit, de foto's spreken voor zich.
Maak uw feest leuker met een karikatuur van Herman.
+/- 5 minuten per karikatuur. Vlotte lijnen direct met inkt opgezet en uitgewerkt met grijstinten. Op elk gewenst formaat papier of bierviltje (standaard is A3 formaat papier).
Shows
Karikaturist Herman
Karikaturist Herman

Vanaf375


 • 3D Street Painters
  3D Street Painters

  Vanaf2500 Tekenaars

 • Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken
  Karikaturen tekenen - Table Magic - Buikspreken

  Vanaf500 Tekenaars

 • Hondentekenaar
  Hondentekenaar

  Vanaf300 Tekenaars

Karikaturist Herman boeken doe je zelf!
Tekenaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Karikaturist Herman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Karikaturist Herman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Karikaturist Herman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Karikaturist Herman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tekenaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.