Search icon

Karikaturist Koes Komo Live

Karikaturist Koes Komo Live

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vrolijke, vriendelijke en goed gelijkende karikaturen van jong en oud. Koes kan ook rond lopen op uw evenement en staand tekenen, als een fotograaf maar dan met pen en papier. Ook tekent hij mensen die er geen erg in hebben - leuke verrassing! Uiteraard krijgt iedereen zijn tekening netjes in een plastichoesje mee naar huis als aandenken. Al 10 jaar ervaring als straat artiest op Leidseplein en Rembrandtplein. Stelt mensen op hun gemak en werkt razendsnel. Koes Komo kan 10-15 tekeningen maken per uur. U mag kiezen tussen zwart wit en kleur. Uiteraard krijgt iedereen zijn tekening mee naar huis in een keurig hoesje. Ook werkt Koes als sneltekenaar portretten, met zijn unieke, kleurrijke stijl. Zijn opdrachtgevers lopen uiteen van Hermes Paris tot het Singermuseum in Laren, en hij is altijd een welkome aanvulling op bedrijfsevenementen en bruiloften. Koes Komo kan, in overleg, verkleed komen passend bij het thema!
Shows
Karikaturist Koes Komo Live
Karikaturist Koes Komo Live

Vanaf375


 • Mijnwerker
  Mijnwerker

  Vanaf500 Theateracts

 • Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)
  Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)

  Vanaf600 Acrobaten

 • Flying Globe "Moondance"
  Flying Globe "Moondance"

  Vanaf1500 Acrobaten

Karikaturist Koes Komo Live boeken doe je zelf!
Tekenaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Karikaturist Koes Komo Live beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Karikaturist Koes Komo Live liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Karikaturist Koes Komo Live wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Karikaturist Koes Komo Live boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tekenaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.