Search icon

Karikaturist Koes Komo Live

Karikaturist Koes Komo Live

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Vrolijke, vriendelijke en goed gelijkende karikaturen van jong en oud. Koes kan ook rond lopen op uw evenement en staand tekenen, als een fotograaf maar dan met pen en papier. Ook tekent hij mensen die er geen erg in hebben - leuke verrassing! Uiteraard krijgt iedereen zijn tekening netjes in een plastichoesje mee naar huis als aandenken. Al 10 jaar ervaring als straat artiest op Leidseplein en Rembrandtplein. Stelt mensen op hun gemak en werkt razendsnel. Koes Komo kan 10-15 tekeningen maken per uur. U mag kiezen tussen zwart wit en kleur. Uiteraard krijgt iedereen zijn tekening mee naar huis in een keurig hoesje. Ook werkt Koes als sneltekenaar portretten, met zijn unieke, kleurrijke stijl. Zijn opdrachtgevers lopen uiteen van Hermes Paris tot het Singermuseum in Laren, en hij is altijd een welkome aanvulling op bedrijfsevenementen en bruiloften. Koes Komo kan, in overleg, verkleed komen passend bij het thema!
Shows
Karikaturist Koes Komo Live
Karikaturist Koes Komo Live

Vanaf375


 • Realistische portretten op scholen
  Realistische portretten op scholen

  Vanaf300 Tekenaars

 • Schmink en Glitter
  Schmink en Glitter

  Vanaf135 Tekenaars

 • Vuurspuwer
  Vuurspuwer

  Vanaf300 Circusacts

Karikaturist Koes Komo Live boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Karikaturist Koes Komo Live online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Karikaturist Koes Komo Live net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tekenaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Karikaturist Koes Komo Live beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Karikaturist Koes Komo Live liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Karikaturist Koes Komo Live wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Karikaturist Koes Komo Live boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tekenaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.