Search icon

Kees Toets

Kees Toets

Muzikanten
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Ga helemaal los op de sound van Kees Toets. Kees is een all-inclusive music piano entertainer. Kortom, hij zorgt ervoor dat jouw evenement een muzikaal succes wordt! Op dit moment mag ik regelmatig de afterparty’s verzorgen in de businesslounge van de Ziggo Dome in Amsterdam. Vele bezoekers komen voor grote artiesten, maar genieten nog eens extra als ze na afloop nog even echt “los” mogen op de muziek van KEES TOETS! All-Inclusive Music, Piano Entertainer!
Het is ook mogelijk om Kees Toets te boeken in een duo of trio etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Over Kees Toets

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen: mijn naam is Kees van der Zijden en als muzikant ga ik meer dan 20 jaar door het leven als Kees Toets. Vroeger speelde ik in een hele grote band waar meerdere muzikanten in zaten die ook de naam Kees dragen. De bijnaam Kees Toets is als pianist / toetsenist geboren. Overigens ben ik zelf geboren op 27 april 1972 te Den Haag en vervolgens opgegroeid in het Westland, woonachtig in Naaldwijk. Vanaf mijn 7e jaar heb ik muziekles genoten op een toetsinstrument. Op de middelbare school zo rond mijn 13e jaar, heb ik mijn eerste bandje opgericht genaamd The Springtimes. Mensen vonden het geweldig om zulke jonge kereltjes te zien spelen en het optreed werk kwam binnen. Op feesten en partijen, scholen braderieën en zelfs diverse optredens in Duitsland lagen in het vooruitzicht. Na diverse opleidingen ben op 02 november 1994 als zelfstandig muziekinstrumentenwinkelier begonnen in Naaldwijk. In die winkel kunnen mensen muziekinstrumenten kopen, muziekles nemen en natuurlijk Kees Toets boeken voor feesten en partijen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de muziekwereld. Als toetsenist in diverse bandjes heb ik vele feestelijke evenementen meegemaakt. Recentelijk heb ik met de band Rondje Doe Maar een theatertour door Nederland gemaakt. Tot vandaag de dag ben ik nog steeds te boeken als muzikant en treed op door het hele land en zelfs daarbuiten. Tevens is het mogelijk om de muziek uit te breiden met extra muzikanten. Je kunt bijvoorbeeld een zangeres boeken voor wat meer muzikale diversiteit, of nog een extra gitarist om wat meer “bandjes” gevoel te krijgen. Uiteindelijk is het mogelijk om een groot orkest samen te stellen.
Shows
Kees Toets
Kees Toets

Vanaf750


Video’s
 • Pianist/zanger Rens de Ronde
  Pianist/zanger Rens de Ronde

  Vanaf750 Pianisten

  AchtergrondmuziekFeest
 • Sheila Timmerman
  Sheila Timmerman

  Op aanvraag Pianisten

  Allround
 • Wibi Soerjadi
  Wibi Soerjadi

  Op aanvraag Pianisten

Kees Toets boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Kees Toets online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Kees Toets net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Pianisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kees Toets beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kees Toets liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kees Toets wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kees Toets boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Pianisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.