Search icon

Kermislui

Kermislui

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zoekt u een over the top en sfeervolle act voor uw event? Boek dan het duo Kermislui! Het stereotype kermisklant komt daadwerkelijk tot leven met dit duo. De suikerspinnen ontbreken uiteraard niet en ook het extreem enthousiaste publiek is aanwezig door dit duo. Henk en Priscilla, kampers eerste klas werken al jaren op de kermis en houden zich bezig met louche zaken, maar gaan keurig om met de traktaties. Voor jong en oud maken zij spinnen waar de vrouwen niet van gaan gillen. Zij nemen u mee in hun kermiswereld en maken jong en oud blij met zo’n roze pluim. Deze act boekt u inclusief suikerspinmachine met toebehoren.

Waarvoor inzetbaar

Henk en Priscilla boekt u op feesten, beurzen, opendagen, in het winkelcentrum en andere locaties.
Shows
Kermislui
Kermislui

Vanaf700


 • Matroos
  Matroos

  Vanaf500 Animatie acts

 • Paw Patrol
  Paw Patrol

  Vanaf1250 Animatie acts

 • Cyber Led Robot op stelten
  Cyber Led Robot op stelten

  Vanaf650 Animatie acts

Kermislui boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kermislui beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kermislui liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kermislui wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kermislui boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.