Search icon

Kerst Disco Show

Kerst Disco Show

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een vrolijke interactieve show voor kinderen van ±6 t/m 12 jr, met als thema Kerst. Leuk voor een kinderverjaardag of kerstfeest op bedrijf of vereniging. Muziek, dans en spelletjes, alles zit erin!
Dit wordt het leukste discofeest van het jaar! Geschikt voor elk kinderfeest.
Stilzitten tijdens de Kerst Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Kerst Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor elk kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld kerstmarkten en winter evenementen. De Kerst Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Kerst Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De Kerst disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen. Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de Kerst Disco Show kan overal. De Kerst Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden. De Kerst Disco Show is inclusief leuke prijsjes. Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud. Met o.a. Glitter Limbo, Jingle Jangle danswedstrijd, Kerst karaoke, jongens meisjes battle 's en nog veel meer. Optioneel: - Rookmachine, bellenblaasmachine - Extra licht sets - Prijzenpakket klein/groot - Tent (voor buiten)
Shows
Kerst Disco Show
Kerst Disco Show

Vanaf200


 • Bobo Speurneuzendag
  Bobo Speurneuzendag

  Vanaf4500 Kindershows

 • Poppentheater met Pieter Paashaas
  Poppentheater met Pieter Paashaas

  Vanaf695 Kindertheaters

 • Brandweerman Sam
  Brandweerman Sam

  Vanaf3495 Karakters - meet and greet

Kerst Disco Show boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Kerst Disco Show online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Kerst Disco Show net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Discos boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Discos direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Kerst Disco Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Discos boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Kerst Disco Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Kerst Disco Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Kerst Disco Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Discos meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.